%title% %sep% %sitename%

Ndihmë

Gjej përgjigje të shpejta për pyetjet më poshtë…

A është dërguar porosia ime?
Kliko në linkun “Llogaria ime /Statusi i Porosisë” në anën e djathtë të faqes sonë për të parë statusin e porosive.
Si mund të ndryshoj sasitë ose të anuloj një artikull në porosinë time?
Klikoni në linkun “Llogaria ime /Statusi i Porosisë” në anën e djathtë të faqes sonë për të parë urdhrat që keni vendosur. Pastaj kliko tek “Ndrysho sasitë / Anulo porositë” për të gjetur dhe reduktuar porosinë tuaj. Ju lutem vini re se sapo një urdhër ka filluar përpunimin ose është dërguar, urdhri nuk mund të ndryshohet.
Si mund ta ndjek porosinë?
Kliko në linkun “Llogaria ime / Statusi i Porosisë” në anën e djathtë të faqes sonë për të ndjekur porosinë tuaj.
Porosia ime nuk ka arritur.
Kliko në linkun “Llogaria ime / Statusi I Porosisë” në anën e djathtë të faqes sonë për të ndjekur statusin tuaj të porosisë. Sigurohuni që të gjitha artikujt në porosinë tuaj të jenë dërguar tashmë. Nëse porosia juaj disponon numrat tuaj të ndjekjes së paketave, kontrolloni me dërguesin për të konfirmuar që paketat tuaja janë dorëzuar.Nëse paketat tuaja tregojnë secili një status të “dorëzuar”, ju lutemi kontaktoni shërbimin e klientit për ndihmë.
Një produkt mungon nga porosia ime.
Kliko në linkun “Llogaria ime / Statusi I Porosisë” në anën e djathtë të faqes sonë për të ndjekur statusin tuaj të porosisë. Sigurohuni që të gjitha artikujt në porosinë tuaj të jenë dërguar tashmë. Nëse porosia juaj disponon numrat tuaj të ndjekjes së paketave, kontrolloni me dërguesin për të konfirmuar që porositë tuaja janë dorëzuar.Nëse secila nga porositë tuaja tregojnë një status të “dorëzuar”, ju lutemi kontaktoni shërbimin e klientit për ndihmë.
Produkti im ka pjesë që mungojnë.
Kliko në linkun “Llogaria ime / Renditja” në anën e djathtë të faqes sonë për të ndjekur statusin tuaj të porosisë. Sigurohuni që të gjitha artikujt në porosinë tuaj të jenë dërguar tashmë. Nëse porosia juaj disponon numrat tuaj të ndjekjes së paketave, kontrolloni me dërguesin për të konfirmuar që porositë tuaja janë dorëzuar.Nëse porositë tuaja secila tregojnë një status të “dorëzuar”, ju lutemi kontaktoni shërbimin e klientit për ndihmë.
Kur do të arrijë produkti i rezervuar në depo?
Produktet që mungojnë janë ato që furnizuesit tanë nuk janë në gjendje të parashikojnë
kur do të kenë më shumë në depo, por sa më shpejt që do jenë, ne do të jemi në gjendje ta dërgojmë artikullin tek ju .

Si mund të krijoj një llogari?

1) Klikoni në linkun “Llogaria ime / Statusi I Porosisë” në anën e djathtë të faqes sonë.
2) Jepni adresën tuaj të postës elektronike.
3) Zgjidhni “Unë jam një klient i ri”.

Pastaj thjesht ndiqni kërkesat për të përfunduar konfigurimin e llogarisë suaj. Informacioni juaj kurrë nuk do të shitet në ndonjë kompani tjetër dhe do të mbahet plotësisht privat. Për më shumë informacione, shikoni Politikën tonë të privatësisë.

Si mund ta ndryshoj informacionin e llogarisë time?

Kliko në linkun “Llogaria ime / Statusi I Porosisë” në anën e djathtë të faqes sonë për të ndryshuar informacionin tuaj të llogarisë.
Sa duhet të paguaj për porosinë ime?

Dërgesa automatikisht llogaritet para se të dorëzoni informacionin tuaj të pagesës. Thjesht shtoni artikuj në shportën tuaj dhe vazhdoni në faqen e bërjes së pagesave ku ju do të ofrohet zgjedhja e Metodës së Transportit dhe çmimet e tyre.
Kam harruar fjalëkalimin tim.

Kliko në linkun “Llogaria ime / Statusi I Porosise” lart në anën e djathtë të faqes sonë. Nën kutinë e hyrjes do të shihni një lidhje që thotë “Keni harruar fjalëkalimin tuaj? Kliko këtu”. Kjo lidhje do të dërgojë një email tek ju me fjalëkalimin tuaj.
Si mund ta kthej produktin tim?

Ju lutem klikoni këtu për më shumë informacion mbi kthimin e një artikulli.
Kam marrë produktin e gabuar.

Nëse mendoni se keni marrë produktin e gabuar, ju lutemi kontaktoni shërbimin e klientit brenda 72 orëve nga marrja e produktit.
Cila është politika juaj e kthimit?

Ju lutemi shihni Kushtet dhe Termat tona për detaje të plota lidhur me politikën tonë të kthimit.
Kur do të dërgohet porosia ime?

Ju lutemi shikoni çdo faqe të artikullit për më shumë informacion mbi disponueshmërinë e secilit artikull. Gjithashtu, pas vendosjes së porosisë suaj, mund të klikoni në linkun “Llogaria ime / Statusi i porosisë” në anën e djathtë të faqes sonë të faqes për të gjurmuar statusin e porosisë suaj. Ju do të merrni një konfirmim të dërgesës kur porosia juaj është dërguar dhe informacionin per ndjekjen e produktit brenda 24-48 orëve të dërgesës.

 

A dërgoni në vendin tim?

Ju lutemi krijoni një llogari duke klikuar në linkun “Llogaria ime / Statusi I Porosisë” sipër në anën e djathtë të faqes sonë. Gjatë regjistrimit do të kërkojmë detajet e adresës suaj të dërgesave duke përfshirë vendin. Nëse vendi juaj nuk është në menunë e vendeve në dispozicion, fatkeqësisht ne nuk mund të dërgojmë në vendin tuaj në këtë moment.
Cilat janë zgjedhjet e mia të pagesave?

Gjatë procesit të arkëtimit ju mund të zgjidhni ndonjë nga opsionet tona aktuale të pagesës dhe vazhdoni ta vendosni porosinë tuaj. Ju lutem vini re se ne nuk do të dërgojmë porosinë tuaj derisa të marrim pagesë prej jush.
Kur do të dërgohet porosia ime dhe sa është pagesa e transportit?

Dërgesa automatikisht llogaritet para se të dorëzoni informacionin tuaj të pagesës. Thjesht shtoni artikuj në karrocë tuaj dhe vazhdoni në faqen e Pagesës ku ju do të ofrohet zgjedhja e Metodës së Transportit dhe çmimet e tyre. Ne do të dërgojmë porosinë tuaj menjëherë pas marrjes së pagesës nga ju.
Cila është politika e kthimit?

Ju lutemi shihni Kushtet dhe Termat tona për detaje të plota lidhur me politikën tonë të kthimit.

Garanci me çmim të ulët

Është angazhimi ynë për t’ju siguruar vlerën më të mirë, me çmimin më të mirë. Ne e vlerësojmë biznesin tuaj dhe përpiqemi t’i mbajmë çmimet tona të ulëta, per t`ju kursyer juve para!

Politika e privatësisë

Ne e vlerësojmë privatësinë tuaj. Ju lutemi shikoni Politikën tonë të privatësisë për detaje të plota mbi mënyrën se si ne përdorim informacionin që mbledhim.

Siguria

Kjo faqe interneti është e mbrojtur me SSL (shtresë të sigurt) e enkriptuar, standardi më i lartë në sigurinë e internetit.

A duhet të paguaj taksën e shitjes?

Ju vetëm duhet të paguani tatimin mbi shitjen nëse ndodheni në të njëjtin shtet si depo-ja jonë.
Kam një pyetje për pagesat e mia.

Kliko në linkun “Llogaria ime / Statusi I Porosisë” në anën e djathtë të faqes sonë  për të shqyrtuar porositë tuaja. Ju mund të krahasoni historinë tuaj të porosise në faqen tonë të internetit, me të dhënat tuaja financiare. Nëse keni pyetje ose shqetësime të tjera, ju lutemi kontaktoni me shërbimin e klientit për ndihmë të mëtejshme.
Kam nevojë për një kopje të faturës / faturës sime.

Kliko lidhjen “Llogaria ime / Statusi I Porosisë” në anën e djathtë të faqes sonë për të printuar faturat.
Kur do të shfaqet kredia ime në llogarinë time?

Kreditet zakonisht marrin 7-10 ditë pune nga koha kur marrim informacionet tuaja.
Kur do të tarifohet karta ime e kreditit?

Karta juaj e kreditit do të ngarkohet brenda 24 orëve përpara dërgimit të artikullit tuaj

Si mund të blej / marr një certifikatë dhuratë?

Për të blerë një certifikatë dhuratë për dikë, klikoni këtu. Nëse jeni marrësi i një çertifikate dhuratë dhe dëshironi të rimbursoni certifikatën tuaj në dhuratë, klikoni këtu.
Si mund të gjej produktin tim?

Për të gjetur produktin (et) që kërkoni, mund të përdorni

(1) menutë e navigimit në pjesën e sipërme, majtas dhe në fund të faqes sonë të internetit.

(2) shkruani një fjalë në kutinë e kërkimit.

Nëse keni ndonjë vështirësi në gjetjen e një produkti, mos ngurroni të kontaktoni shërbimin e klientit për ndihmë.
Si mund të lundroj në faqe?

Për të lundruar në këtë faqe, thjesht klikoni në një kategori që mund të interesoheni. Kategoritë gjenden në krye, në të majtë dhe në fund të faqes sonë të internetit. SUGJERIM:

Vendosni kursorin e mausit mbi çdo gjë që mendoni se mund të jetë një lidhje e klikueshme. Do të vëreni se kurdoherë që lëvizni mbi diçka që është një lidhje, kursori i mausit do të bëhet një “dorë”. Ndërsa levizja mbi çdo gjë që nuk është një lidhje do të lënë kursorin tuaj si një “shigjetë”. Ju gjithashtu mund të shkruani një fjalen në kutinë e kërkimit për të gjetur shpejt një produkt të caktuar. Nëse keni ndonjë vështirësi në gjetjen e një produkti, mos ngurroni të kontaktoni shërbimin e klientit për ndihmë.
Si mund të përdor një kupon?

Pas shtimit të artikujve në karrocat e tua, klikoni në linkun “Shikoni Shportën” në krye të kësaj faqeje për të parë shportën tuaj. Në pjesën e poshtme të karrocës së blerjes do të shihni një kuti ku mund të futni kodin tuaj kupon.

 

Si mund t’ju kontaktoj?

Ju lutem klikoni këtu për informacionin e kontaktit të kompanisë tonë.

Shopping Cart