%title% %sep% %sitename%

Politika e privatësisë

Çfarë informacioni mbledhim?

Ne mbledhim informacion nga ju kur regjistroheni në faqe, vendosni një porosi, hyni në një konkurs apo llotari, kur përgjigjeni në një sondazh ose komunikim si e-mail ose kur merrni pjesë në një funksion tjetër të faqes. Kur porositni ose regjistroheni, ne mund t’ju kërkojmë emrin, adresën e postës elektronike, adresën postare, numrin e telefonit, informacionin e kartës së kreditit ose informacione të tjera. Sidoqoftë, mund të vizitoni faqen tonë edhe në mënyrë anonime. Ne gjithashtu mbledhim informacion në lidhje me marrësit e dhuratave në mënyrë që ne të mund të përmbushim blerjen e dhuratave. Informacioni që mbledhim për marrësit e dhuratave nuk përdoret për qëllime marketingu. Ashtu si shumë faqe interneti, ne përdorim “cookies” për të përmisuar eksperiencën tuaj dhe për të mbledhur informacion rreth vizitorëve dhe vizitave në faqet tona. Ju lutemi referojuni “A përdorim cookies”? ” në seksionin më poshtë për informacion rreth cookies dhe mënyrën se si i përdorim ato.

Si e përdorim informacionin tuaj?

Ne mund të përdorim informacionin që mbledhim nga ju kur regjistroheni, blini produkte, futeni në një konkurs ose promovim, përgjigjeni në një sondazh apo komunikim marketingu, lundroni në faqen e internetit ose përdorni disa funksione të tjera të faqes në mënyrat e mëposhtme: -Për të personalizuar përvojën e sajtit tuaj dhe për të na lejuar të dorëzojmë llojin e përmbajtjes dhe ofertës së produkteve në të cilat jeni më i/e interesuar. -Për të na lejuar t’ju shërbejmë më mirë në përgjigje ndaj kërkesave të shërbimit të klientit. -Për të përpunuar shpejt transaksionet tuaja. Për të administruar një konkurs, promovim, sondazh ose funksion tjetër të faqes. Nëse keni zgjedhur të pranoni buletinin tonë të e-mailit, ne mund t’ju dërgojmë e-mail periodik. Nëse nuk doni të merrni më e-mail promovues nga ne, ju lutemi referojuni “Si mund të zgjidhni, hiqni ose modifikoni informacionin që na keni dhënë?” në seksionin më poshtë. Nëse nuk keni zgjedhur të pranoni buletinin e-mail, nuk do të merrni këto e-maile. Vizitorët që regjistrohen ose marrin pjesë në karakteristika të tjera të sajtit, si programet e marketingut dhe përmbajtja “vetëm për anëtarët”, do t’u jepet një zgjedhje nëse dëshirojnë të jenë në listën tonë të e-mailit dhe të marrin e-mail nga ne.

Si mbrojmë informacionet e vizitorëve?

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal. Informacioni juaj personal gjendet pas rrjeteve të siguruara dhe është i arritshëm vetëm nga një numër i kufizuar personash që kanë të drejta të posaçme për qasje në sisteme të tilla dhe kërkohet që ta mbajnë informacionin konfidencial. Kur vendosni porosi ose keni qasje në të dhënat tuaja personale, ne ofrojmë përdorimin e një serveri të sigurt. Të gjitha informatat e ndjeshme / krediti që furnizoni, transmetohen nëpërmjet teknologjisë Secure Socket Layer (SSL) dhe pastaj kodohen në bazat e të dhënave tona për t’u qasur vetëm nga siç u tha më lart.

A përdorim “Cookies”?

Po.  Cookies janë skedarë të vegjël që një vend ose ofruesi i tij i shërbimit transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj përmes shfletuesit tuaj Web (nëse ju lejoni) që mundëson që sistemet e ofruesit të shërbimit të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara. Për shembull, ne përdorim cookies për të na ndihmuar të kujtojmë dhe përpunojmë artikujt në karrocat e tua. Ato përdoren gjithashtu për të na ndihmuar të kuptojmë preferencat tuaja në bazë të aktivitetit të mëparshëm ose aktual, gjë që na mundëson t’ju ofrojmë shërbime të përmirësuara. Ne gjithashtu përdorim cookies për të na ndihmuar të përpilojmë të dhëna agregate për trafikun e sajtit dhe ndërveprimin e faqes në mënyrë që të mund të ofrojmë përvojat më të mira në vend dhe mjetet në të ardhmen. Ne mund të kontraktojmë me ofruesit e shërbimeve të palëve të treta për të na ndihmuar për të kuptuar më mirë vizitorët e faqes tonë. Këta ofrues shërbimesh nuk lejohen të përdorin informacionin e mbledhur në emër tonë përveç për të na ndihmuar të kryejmë dhe të përmirësojmë biznesin tonë. Ju mund të zgjidhni që kompjuteri juaj të paralajmërojë çdo herë që një cookie po dërgohet, ose mund të zgjidhni të ndaloni të gjitha cookies. Këtë e bëni përmes shfletuesit tuaj (si Netscape Navigator ose Internet Explorer). Çdo shfletues është pak më ndryshe, prandaj shikoni menunë e ndihmës së shfletuesit tuaj për të mësuar mënyrën e saktë për të modifikuar cookies tuaj. Nëse aktivizoni cookies, nuk do të keni qasje në shumë funksione që e bëjnë përvojën tuaj në vend më efikase dhe disa nga shërbimet tona nuk do të funksionojnë siç duhet. Sidoqoftë, mund të vendosni porosi përmes telefonit duke kontaktuar me shërbimin e klientëve.

A zbulojmë informacionin që mbledhim për palët e jashtme?

Ne nuk i shesim, tregtojmë ose ndryshe transferojmë palwve të jashtme infrormacionin tuaj personal, përveç nëse ne ju japim njoftim paraprak, përveç siç përshkruhet më poshtë. Termi “palë të jashtme” nuk përfshin Age Stop Switzerland. Ai gjithashtu nuk përfshin partnerët e web hosting dhe palët e tjera që na ndihmojnë të veprojmë në faqen tonë të internetit, të kryejmë biznesin tonë ose të ju shërbejmë, përderisa ato palë bien dakord ta mbajnë këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të nxjerrim informacionin tuaj kur ne besojmë se lirimi është i përshtatshëm për të respektuar ligjin, për të zbatuar politikat tona të faqes ose për të mbrojtur të drejtat, pasurinë ose sigurinë e të tjerëve. Megjithatë, informatat e vizitorëve të identifikueshëm jo personalisht mund t’u ofrohen palëve të tjera për marketing, reklamim ose përdorime të tjera.

Si mund të zgjedhësh, të heqësh ose të ndryshosh informacionin që na ke dhënë?

Për të modifikuar pajtimet tuaja në e-mail, ju lutem na tregoni duke modifikuar preferencat tuaja në seksionin “Llogaria ime”. Ju lutem vini re se për shkak të orareve të prodhimit të postës elektronike ju mund të merrni ndonjë email tashmë në prodhim. Për të fshirë të gjithë informacionin tuaj të llogarisë në internet nga databaza jonë, hyni në seksionin “Llogaria ime” të faqes sonë dhe hiqni adresat tuaja të dërgimit, adresat e faturimit dhe informacionet e pagesës. Ju lutem vini re se ne mund të mbajmë informacione në lidhje me një transaksion të shitjes individuale në mënyrë që të shërbejmë për atë transaksion dhe për mbajtjen e shënimeve.

Lidhje të palës së tretë

Në një përpjekje për t’ju dhënë një vlerë të shtuar, ne mund të përfshijmë lidhje të palëve të treta në faqen tonë. Këto faqe të lidhura kanë politika të veçanta dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj ne nuk kemi asnjë përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre vendeve të lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë të mbrojmë integritetin e faqes tonë dhe të mirëpresim çdo reagim në lidhje me këto faqe të lidhura (duke përfshirë nëse një lidhje specifike nuk funksionon).

Ndryshime në politikën tonë

Nëse vendosim të ndryshojmë politikën tonë të privatësisë, ne do t’i postojmë këto ndryshime në këtë faqe. Ndryshimet e politikave do të zbatohen vetëm për informacionin e mbledhur pas datës së ndryshimit. Kjo politikë u ndryshua për herë të fundit më 6 gusht 2003.

Pyetje dhe reagime

Ne i mirëpresim pyetjet, komentet dhe shqetësimet tuaja në lidhje me privatësinë. Ju lutemi na dërgoni ndonjë pyetje dhe të gjitha reagimet që kanë të bëjnë me privatësinë, ose ndonjë çështje tjetër.

Vetëm Politika Online

Kjo politikë e privatësisë në internet zbatohet vetëm për informacionet e mbledhura nëpërmjet faqes sonë të internetit dhe jo për informacionin e mbledhur jashtë linje.

Termat dhe Kushtet

Ju lutemi gjithashtu vizitoni faqen tonë  Termat dhe Kushtet seksioni që përcakton përdorimin, mohimet dhe kufizimet e përgjegjësisë që rregullojnë përdorimin e faqes sonë të internetit. Pëlqimi yt Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni politikat tona të privatësisë. Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni politikat tona të privatësisë.

Shopping Cart