SET LËKURË MIX

€231.00 €304.00

Përshkrimi

VENOM THERAPY CONCENTRATE
VENOM THERAPY është një koncentrat luksoz anti-moshë që ndihmon për të përmirsuar tonin e pabarabartë të lëkurës ndërsa forcon, mbush dhe zbut pamjen e vijave të imëta dhe rrudhave.

SWISS SNOW ALGAE ESSENCE
Një infusion i përqëndruar i lëndëve ushqyese energjike të vendosura në një formulë ultra të sofistikuar – nxit lëkurën për të rritur efektet e të gjitha produkteve të tjera, duke mbajtur nivelet e lagështisë së lëkurës të larta ndërsa adreson shenjat e lodhjes së lëkurës

OXYGEN THERAPY SLEEPING MASK
Oxygen Therapy Sleeping Mask është trajtim rrezatues me shumë detyra që punon për të forcuar, ngritur, permirsuar dhe lëkurë të lëmuar duke rivendosur shkëlqimin rinor të lëkurës dhe tonin e lëkurës.

SWISS SNOW ALGAE 24H FACE CREAM

Kremi hidrobalancues Swiss Snow Algae 24H është projektuar për të mbushur lëkurën tuaj me një kompleks të sofistikuar të aktiveve zvicerane thellësisht rinovuese të Swiss Actives of Swiss IceAwake, Swiss Snow Algae dhe Swiss Plant Stem Cells të Alpine Rose dhe Goji Berries.