SET LËKURË NORMALE

€227.00 €298.00

Përshkrimi

SWISS STEM CELL ESSENCE
Essence anti-age e krijuar për të përmirësuar qëndrueshmërinë, elasticitetin dhe strukturën e lëkurës me Kompleksin Award-Winning Swiss Stem Cell – PhytoCellTec™️

MARINE COLLAGEN HYDRO RESCUE SLEEPING MASK
Marine Collagen Sleeping Mask është hidratues luksoz anti-aging i cili ushqen lëkurën në thellësi dhe i rikthen lagështirën e humbur, duke minimizuar shfaqjen e linjave dhe rrudhave të imëta.

PEPTIDE COMPLEX FACE CREAM
Krem 24H Peptide Complex shenjestron shenjat e dukshme moshës dhe punon për të riparuar dhe hidratuar lëkurën ditën dhe natën.

STEM CELL PLASMA CONCENTRATE
Frymëzuar nga Shkenca Epigjenetike, serumi Stem Cell Plasma është krijuar për të ngadalësuar plakjen e lëkurës me një Kompleks Swiss Triple Dermal.