SET LËKURË E YNDYRSHME

€249.00 €346.00

Highly concentrated ingredients and natural extracts to ensure the most advanced, results.
Oriented formulas that respond to skin`s specific conditions and needs.
Përshkrimi

Një rutinë kujdesi e përditshme, rekomanduar nga Age Stop Switzerland.

Eksfoljoni, jepni shkëlqim dhe rafinoni lëkurën tuaj me Swiss Alpine Glow Peeling Scrub Mask.
Hidratoni dhe rifreskoni me tonikun Swiss Snow Algae . Rikuperoni me Marine Retinol SOS Balm, balanconi dhe hidratoni lëkurën tuaj me kremin 24h Swiss Snow Algae .