%title% %sep% %sitename%

Pyetje

Pyetje më të shpeshta

Zakonisht klientët tanë i shohin rezultatet e dukshme menjëherë, për shkak të përqendrimit të lartë të përbërësve aktivë në formulë.
Ky produkt mbush lëkurën dhe redukton rrudhat shpejt. Ju do të filloni të vreni më shumë rezultate brenda 5 deri në 14 ditë.

 

Nuk ka efekte anësore. Të gjithë përbërësit janë të natyrshëm ose klinikisht të provuar qe të jenë të sigurt.

 

Po produktet tona punojnë në të gjitha llojet e lëkurës së thatë, të yndyrshme të bardha dhe me të erreta në pigmente

 

Po, ju mund t’i përdorni produktet tona me regjimin tuaj të rregullt ditor.

Shopping Cart