SET LËKURË E THATË

€251.00 €373.00

Highly concentrated ingredients and natural extracts to ensure the most advanced, results.
Oriented formulas that respond to skin`s specific conditions and needs.
Përshkrimi

Një rutinë kujdesi e përditshme, rekomanduar nga Age Stop Switzerland.

Pastroni butësisht lëkurën tuaj meSwiss Snow Silk Souffle Cleanser, rigjallëroni lëkurën tuaj me serumin Peptide Multiplex, rigjeneroni gjatë natës lëkurën tuaj me maskën Swiss Royal P5 Plasma dhe mbroni lëkurën tuaj gjatë ditës me Swiss Royal Spf 50+.