INSPIRUAR NGA NATYRA
PERFEKSIONUAR NGA SHKENCA

Luks në çdo detaj

Procesi jonë i formulimit

Me krenari ju prezantojmë përbërës antirrudhë unikë zviceranë në produktet tona - si p.sh Algat e Borës, Swiss Royal Epigen P5 peptide, Swiss Black Bee Biome, shkenca zvicerane IceAwake dhe Bimë Zvicerane PhytoCellTec për Qelizat Burimore.

PRODUKTI I MUAJIT

PERFEKT PËR:

Lëkura me tendencë akneike, të yndyrshme, normale që kanë nevojë për: 1-përmirësim të teksturës 2-rritje të hidratimit 3-zvogëlim poresh, skuqje dhe kapilarësh të plasur 4-trajtim të rozaceas 5-trajtim të hiperpigmentimit/ diskolorimit

FILOZOFIA JONË ËSHTË E THJESHTË:

FORMULA INOVATIVE
INGREDIENTË TË ÇERTIFIKUAR
REZULTATE MAHNITËSE