MIRË SE VINI NË ZVICER

AGE STOP SWITZERLAND është themeluar nga Lilia Bassi në 2015 Zug Zvicër, pas 15 viteve të menaxhimit të projekteve kërkimore kozmetike në Australi, Sh.B.A dhe MB.

AGE STOP SWITZERLAND prodhon produkte të kujdesit të lëkurës të drejtuara nga rezultate, të standardeve jashtëzakonisht të larta, duke përdorur përbërës zviceranë të provuar shkencërisht dhe të vlerësuar ndërkombëtarisht dhe duke u vlerësuar çmime të teknologjive formuluese Zvicerane – pioniere në Stem Cell, Peptide, Bio Mimetic dhe Cellular Renewal Science për të gjitha llojet e lëkurës, moshat dhe gjinitë.

 

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.

MARKA E BESUESHME GLOBALISHT

Produktet AGE STOP SWITZERLAND u krijuan përmes bashkëpunimit me laboratorë të mirënjohur ndërkombëtarisht zviceranë për kujdesin e lëkurës, të angazhuar nga marka për të zhvilluar me sukses formulat ekskluzive që plotësojnë kërkesat më të larta të klientelës ndërkombëtare që po kalon trajtime në Klinikat Zvicerane, llixhat, sallonet dhe praktikat dermatologjike.

 

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 2.

VIZIONI YNE

Produktet AGE STOP SWITZERLAND janë 100% të zhvilluara ekskluzivisht dhe të prodhuara në Zvicër, duke reflektuar Saktësi , Pastërti dhe Kualitet të përsosur të cilat kanë si sinonim Zvicrën.

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 3.

PROCESI YNË I FORMULIMIT

AGE STOP SWITZERLAND është e përkushtuar për të promovuar vazhdimisht zhvillimin e Swiss Cellular Therapy e cila është provuar shkencërisht se ndihmon në përmirësimin e prodhimit të kolagjenit dhe elastinës, duke forcuar membranën e qelizave të lëkurës për një mbrojtje më të fortë sistemi – duke ndihmuar klientët tanë të arrijnë: Lëkurë e bukur për jetën!

 

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.

INSPIRUAR NGA NATYRA – PËRSOSUR NGA SHKENCA

Produktet AGE STOP SWITZERLAND përfshijnë përbërës kozmetikë Zviceranë me performancë të lartë, të provuar shkencërisht, të shndërruar fillimisht nga bimë dhe përbërës detarë që rrjedhin natyrshëm një proces ekskluziv i kapsulimit nano-polymeric Zviceran për të garantuar bio-disponueshmërinë optimale dhe kështu të sigurojë efektivitetin maksimal të produkteve tona.

 

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.

PREMTIMI YNË

AGE STOP SWITZERLAND angazhon prodhimet zvicerane GMP dhe ISOO900 me mbi 50 vjet përsosmëri të prodhimit kozmetik.

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.

QËLLIMI YNË

Ne jemi të përkushtuar të krijojmë formula inovative kozmetike që hapin rrugën drejt plakjes së shëndetshme dhe duke ndihmuar klientët tanë të arrijnë – lëkurë të bukur për jetën. Duke bashkuar shkencën dhe sistemet më të avancuara të shpërndarjes, ne krijojmë produkte që janë efektive dhe japin rezultate afatgjata në shtëpi

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.

EKSPERTIZA JONË

Të gjithë përbërësit zviceranë të pranishëm në produktet tona përfshijnë koncepte biokimike të provuara shkencërisht dhe studime të gjera klinike in vitro dhe in vivo. Për më tepër kemi botime shkencore dhe patenta në vend që mbështesin më tej efikasitetin e përbërësve zviceranë dhe formulimit Zviceran teknologjitë e përdorura nga produktet tona.

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.

MIRË SE VINI NË ZVICER

AGE STOP SWITZERLAND është themeluar nga Lilia Bassi në 2015 Zug Zvicër, pas 15 viteve të menaxhimit të projekteve kërkimore kozmetike në Australi, Sh.B.A dhe MB.

AGE STOP SWITZERLAND prodhon produkte të kujdesit të lëkurës të drejtuara nga rezultate, të standardeve jashtëzakonisht të larta, duke përdorur përbërës zviceranë të provuar shkencërisht dhe të vlerësuar ndërkombëtarisht dhe duke u vlerësuar çmime të teknologjive formuluese Zvicerane – pioniere në Stem Cell, Peptide, Bio Mimetic dhe Cellular Renewal Science për të gjitha llojet e lëkurës, moshat dhe gjinitë.

 

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.

MARKA E BESUESHME GLOBALISHT

Produktet AGE STOP SWITZERLAND u krijuan përmes bashkëpunimit me laboratorë të mirënjohur ndërkombëtarisht zviceranë për kujdesin e lëkurës, të angazhuar nga marka për të zhvilluar me sukses formulat ekskluzive që plotësojnë kërkesat më të larta të klientelës ndërkombëtare që po kalon trajtime në Klinikat Zvicerane, llixhat, sallonet dhe praktikat dermatologjike.

 

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 2.

VIZIONI YNE

Produktet AGE STOP SWITZERLAND janë 100% të zhvilluara ekskluzivisht dhe të prodhuara në Zvicër, duke reflektuar Saktësi , Pastërti dhe Kualitet të përsosur të cilat kanë si sinonim Zvicrën.

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 3.

PROCESI YNË I FORMULIMIT

AGE STOP SWITZERLAND është e përkushtuar për të promovuar vazhdimisht zhvillimin e Swiss Cellular Therapy e cila është provuar shkencërisht se ndihmon në përmirësimin e prodhimit të kolagjenit dhe elastinës, duke forcuar membranën e qelizave të lëkurës për një mbrojtje më të fortë sistemi – duke ndihmuar klientët tanë të arrijnë: Lëkurë e bukur për jetën!

 

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.

INSPIRUAR NGA NATYRA – PËRSOSUR NGA SHKENCA

Produktet AGE STOP SWITZERLAND përfshijnë përbërës kozmetikë Zviceranë me performancë të lartë, të provuar shkencërisht, të shndërruar fillimisht nga bimë dhe përbërës detarë që rrjedhin natyrshëm një proces ekskluziv i kapsulimit nano-polymeric Zviceran për të garantuar bio-disponueshmërinë optimale dhe kështu të sigurojë efektivitetin maksimal të produkteve tona.

 

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.

PREMTIMI YNË

AGE STOP SWITZERLAND angazhon prodhimet zvicerane GMP dhe ISOO900 me mbi 50 vjet përsosmëri të prodhimit kozmetik.

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.

QËLLIMI YNË

Ne jemi të përkushtuar të krijojmë formula inovative kozmetike që hapin rrugën drejt plakjes së shëndetshme dhe duke ndihmuar klientët tanë të arrijnë – lëkurë të bukur për jetën. Duke bashkuar shkencën dhe sistemet më të avancuara të shpërndarjes, ne krijojmë produkte që janë efektive dhe japin rezultate afatgjata në shtëpi

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.

EKSPERTIZA JONË

Të gjithë përbërësit zviceranë të pranishëm në produktet tona përfshijnë koncepte biokimike të provuara shkencërisht dhe studime të gjera klinike in vitro dhe in vivo. Për më tepër kemi botime shkencore dhe patenta në vend që mbështesin më tej efikasitetin e përbërësve zviceranë dhe formulimit Zviceran teknologjitë e përdorura nga produktet tona.

Rating of 1 means .
Rating of 5 means .
The rating of this product for "" is 4.