Politika e privatësisë

Çfarë informacioni mbledhim?

Ne mbledhim informacion nga ju kur regjistroheni në sit, bëni një porosi, hyni në një konkurs ose lotari, i përgjigjeni një sondazhi ose komunikimi si p.sh. B. duke iu përgjigjur një emaili ose duke marrë pjesë në një funksion tjetër të faqes së internetit.

Kur bëni një porosi ose regjistroheni, ne mund t'ju kërkojmë emrin, adresën e emailit, adresën e postës, numrin e telefonit, informacionin e kartës së kreditit ose informacione të tjera. Megjithatë, ju gjithashtu mund të vizitoni faqen tonë të internetit në mënyrë anonime.

Ne mbledhim gjithashtu informacione për marrësit e dhuratave për të na mundësuar të përmbushim blerjen e dhuratës. Informacioni që mbledhim për marrësit e dhuratave nuk përdoret për qëllime marketingu.

Ashtu si shumë faqe të tjera të internetit, ne përdorim "cookies" për të përmirësuar përvojën tuaj dhe për të mbledhur informacione rreth vizitorëve dhe vizitave në faqet tona të internetit. Ju lutemi lexoni seksionin "A përdorim 'cookies'?" më poshtë për informacion në lidhje me cookies dhe mënyrën se si ne i përdorim ato.

Si e përdorim ne informacionin tuaj?

Ne mund të përdorim informacionin që mbledhim nga ju kur regjistroheni, blini produkte, hyni në një konkurs ose promovim, i përgjigjeni një sondazhi ose komunikimi marketingu, shfletoni Faqen ose përdorni disa veçori të tjera të sajtit si më poshtë:

Për të personalizuar përvojën tuaj të faqes në internet dhe për të na mundësuar që t'ju ofrojmë llojin e përmbajtjes dhe ofertat e produkteve për të cilat jeni më të interesuar.

Për t'ju ofruar shërbim më të mirë duke iu përgjigjur kërkesave tuaja për shërbimin ndaj klientit.

Për të përpunuar shpejt transaksionet tuaja.

Për të administruar një konkurs, promovim, sondazh ose veçori të tjera të faqes.

Nëse keni zgjedhur të merrni buletinin tonë të emailit, ne mund t'ju dërgojmë email periodikisht. Nëse nuk dëshironi të merrni më emaile promocionale nga ne, ju lutemi shikoni seksionin "Si mund të çregjistroheni, hiqni ose ndryshoni informacionin që na keni dhënë?". me poshte. Nëse nuk jeni regjistruar për të marrë buletinet me email, nuk do t'i merrni këto emaile. Vizitorët që regjistrohen ose marrin pjesë në veçori të tjera të faqes si p.sh B. Programet e marketingut dhe përmbajtjet vetëm për anëtarët mund të zgjedhin të mos përfshihen në listën tonë të emaileve dhe të marrin komunikime me email nga ne.

Si e mbrojmë informacionin e vizitorëve?

Ne përdorim një sërë masash sigurie për të garantuar sigurinë e informacionit tuaj personal. Informacioni juaj personal gjendet pas rrjeteve të sigurta dhe është i aksesueshëm vetëm nga një numër i kufizuar njerëzish që kanë të drejta të veçanta aksesi në ato sisteme dhe u kërkohet ta mbajnë informacionin konfidencial. Kur bëni porosi ose aksesoni informacionin tuaj personal, ne ofrojmë përdorimin e një serveri të sigurt. I gjithë informacioni delikat/kredi që na jepni transmetohet nëpërmjet teknologjisë Secure Socket Layer (SSL) dhe më pas ruhet i koduar në bazat tona të të dhënave në mënyrë që të jetë i aksesueshëm vetëm siç përshkruhet më sipër.

A përdorim "cookies"?


Po. Cookies janë skedarë të vegjël që një faqe interneti ose ofruesi i tij i shërbimit i transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj nëpërmjet shfletuesit tuaj të internetit (nëse e lejoni) që mundësojnë që uebsajti ose sistemet e ofruesit të shërbimit të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara. Për shembull, ne përdorim cookie për të kujtuar dhe përpunuar artikujt në shportën tuaj të blerjeve. Ato përdoren gjithashtu për të na ndihmuar të kuptojmë preferencat tuaja bazuar në aktivitetin e kaluar ose aktual të faqes në internet, gjë që na mundëson t'ju ofrojmë shërbime të përmirësuara. Ne përdorim gjithashtu cookie për të mbledhur të dhëna të përgjithshme në lidhje me trafikun e sajtit dhe ndërveprimin e sajtit, në mënyrë që të ofrojmë përvoja dhe mjete më të mira të sajtit në të ardhmen.

Ne mund të kontraktojmë me palë të treta për të na ndihmuar të kuptojmë më mirë vizitorët e faqes sonë të internetit. Këta ofrues shërbimesh nuk lejohen të përdorin informacionin e mbledhur në emrin tonë, përveçse për të na ndihmuar të zhvillojmë dhe përmirësojmë biznesin tonë.

Ju mund të zgjidhni që kompjuteri juaj t'ju paralajmërojë sa herë që dërgohet një cookie ose të çaktivizojë të gjitha skedarët e skedarëve. Këtë mund ta bëni përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj (si p.sh. Netscape Navigator ose Internet Explorer). Çdo shfletues është paksa i ndryshëm, kështu që duhet të kontrolloni menunë e ndihmës së shfletuesit tuaj për mënyrën e duhur për të ndryshuar skedarët e skedarëve. Nëse çaktivizoni cookies, nuk do të keni akses në shumë veçori që e bëjnë përvojën tuaj të internetit më efikase dhe disa nga shërbimet tona nuk do të funksionojnë siç duhet. Megjithatë, ju mund të bëni porosi përmes telefonit duke kontaktuar shërbimin ndaj klientit.

A e ndajmë informacionin që mbledhim me palët e treta?

Ne nuk do të shesim, tregtojmë ose ua japim në ndonjë mënyrë tjetër të dhënat tuaja personale palëve të treta nëse nuk ju ofrojmë njoftim paraprak siç përshkruhet më poshtë. Termi "palë e tretë" nuk përfshin p.sh. ndalimin e Zvicrës. Ai gjithashtu nuk përfshin partnerët e pritjes së faqeve të internetit dhe palët e tjera që na ndihmojnë në funksionimin e faqes sonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë ose ofrimin e shërbimeve për ju, për sa kohë që ato palë bien dakord ta mbajnë këtë informacion konfidencial. Ne gjithashtu mund të publikojmë informacionin tuaj kur besojmë se lirimi është i përshtatshëm për të respektuar ligjin, për të zbatuar politikat e faqes sonë ose për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë tonë ose të të tjerëve.

Megjithatë, informacionet e vizitorëve që nuk janë të identifikueshëm personalisht mund të ndahen me palët e tjera për marketing, reklamim ose qëllime të tjera.

Si mund të çabonoheni, hiqni ose ndryshoni informacionin që na keni dhënë?


Për të ndryshuar abonimet tuaja të emailit, ju lutemi na njoftoni duke ndryshuar cilësimet tuaja në seksionin "Llogaria ime". Ju lutemi vini re se për shkak të programeve të prodhimit të postës elektronike, mund të merrni emaile që janë tashmë në prodhim.

Për të fshirë të gjitha informacionet e llogarisë tuaj në internet nga baza e të dhënave tona, hyni në seksionin "Llogaria ime" të faqes sonë të internetit dhe hiqni adresat tuaja të transportit, adresat e faturimit dhe informacionin e pagesës. Ju lutemi vini re se ne mund të mbajmë informacione në lidhje me një transaksion shitje individuale për t'i shërbyer atij transaksioni dhe për mbajtjen e të dhënave.

Lidhje të palëve të treta


Në përpjekje për t'ju ofruar vlerë të shtuar, ne mund të përfshijmë lidhje të palëve të treta në faqen tonë të internetit. Këto sajte të lidhura kanë politika të veçanta dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj, ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre faqeve të lidhura. Megjithatë, ne përpiqemi të mbrojmë integritetin e faqes sonë dhe mirëpresim çdo reagim në lidhje me këto sajte të lidhura (edhe nëse një lidhje e caktuar nuk funksionon).

Ndryshime në politikën tonë


Nëse vendosim të ndryshojmë politikën tonë të privatësisë, ne do t'i postojmë ato ndryshime në këtë faqe. Ndryshimet e politikave zbatohen vetëm për informacionin e mbledhur pas datës së ndryshimit. Kjo politikë është modifikuar për herë të fundit më 6 gusht 2003.

Pyetje dhe komente


Ne mirëpresim pyetjet, komentet dhe shqetësimet tuaja në lidhje me privatësinë. Ju lutemi na dërgoni çdo koment në lidhje me privatësinë ose çështje të tjera.

Politika vetëm në internet


Kjo politikë e privatësisë në internet zbatohet vetëm për informacionin e mbledhur përmes faqes sonë të internetit dhe jo për informacionin e mbledhur jashtë linje.

Termat dhe Kushtet


Ju lutemi vizitoni gjithashtu Termat dhe Kushtet tona të cilat përcaktojnë përdorimin, mohimet dhe kufizimet e përgjegjësisë që rregullojnë përdorimin e faqes sonë të internetit.
Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni politikën tonë të privatësisë.