Transporti

- Zvicër: 7 CHF (me prioritet PostPac)
- Evropë: 8 CHF (me DHL ose DHL-Express)
- Kosovë, Shqipëri: transporti falas
- Maqedoni: 3 CHF
- Pjesa tjetër e botës: 15 CHF (me Priotity Plus ose postë të regjistruar) Transport falas në mbarë botën për porosi mbi 300 CHF

Nëse dorëzimi bëhet në një vend jo anëtar të BE-së, detyrimet, taksat ose tarifat shtesë mund të paguhen nga klienti, por jo nga furnizuesi, por nga autoritetet doganore ose tatimore përgjegjëse atje. Klienti këshillohet të kontrollojë me autoritetet doganore ose tatimore për detaje përpara se të bëjë porosinë.

Kushtet për kthim

Ju lutemi vini re se pasi të jetë vendosur një porosi, nuk është e mundur të anulohet një porosi dhe ne nuk ofrojmë ose pranojmë kthime.

Ne nuk pranojmë kthime ose shkëmbime, përveç nëse artikulli që keni blerë është me defekt.