SWISS ROYAL EPIGEN RESCUE ELIXIR

€120.00

Highly concentrated ingredients and natural extracts to ensure the most advanced, results.
Oriented formulas that respond to skin`s specific conditions and needs.
Përshkrimi
ZBUT - HIDRATON THELLËSISHT - RIGJALLËRON

1.7 OZ/ 50 ml/ MADE IN SWITZERLAND


TEKSTURA:
Unike, luksoze, një serum me teksturë të mëndafshtë
LLOJI I LËKURËS
: Sensitive, normale, e thatë, shumë e thatë
PËR LËKURA QË KANË
: thatësi, dehidratim, linja & rrudha
SHUMË I MIRË PËR
: rigjallërim të thellë, rinovim, butësi
APLIKIMI
: Aplikoni ditë/natë veçmas ose përpara serumit/ kremit/maskës së nates


E RËNDËSISHME:

-Perfekt nën grim
-I përshtatshëm për lëkurë sensitive
-Mund të përdoret rreth syve

BENEFITET KRYESORE:

-Ushqen thellësisht me Antileukine 6
-Hidraton intensivisht
-Parandalon humbjen e niveleve te hidratimit (ujit në lëkurë)
-Tonifikon dukshëm/rigjallëron
-Ruan lagështinë thellë në lëkurë
-Redukton dukshëm pamjen e rrudhave
-Zbut dukshëm lëkurën pas aplikimit
-Stimulon qëndrueshmërinë dhe elasticitetin
-Stimulon funksionin e barrierës së lëkurës
-Ofron shkëlqim në lëkurë me Vitaminën C
-Riparon lëkurën me Swiss Royal Epigen P5


PËRSHKRIMI:


Swiss Royal Epifen Ultra Rescue Elixir është një kompleks i cili stimulon barrierën e lëkurës, targeton thatësinë, humbjen e elasticitetit, duke promovuar një lëkurë të shëndetshme.
Kombinimi i rigjallëruesit të lëkurës Royal Epigen P5 Peptide, ingredientit anti rrudhë Antileukine 6, Vitamina C ingredienti që dhuron shkëlqim, Colloidal Gold ingredienti që jep energji, ingredienti ushqyes Phytosqualane, ingredienti mbrojtës Swiss Plant Stem Cells- rezultuan në një kombinim luksoz të shegës, jojoba, lules Agulica e Verdhe dhe vajit të bajames së ëmbël.

Swiss Royal Epigen Ultra Rescue Elixir është krijuar për të ruajtur hidratimin në 24h, të përmirësojë teksturën dhe të forcojë lëkurën, duke maksimizuar rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës.
Ky produkt është një formulë e cila depërton në lëkurë për të stimuluar hidratimin dhe për të minimizuar pamjen e linjave të holla apo rrudhave.

Kur barriera juaj e lëkurës është e fortë dhe e shëndetshme, lëkura mund ta mbrojë veten nga elementët ambiental irritues si ndotja dhe të prandalojë humbjen e hidratimit.

Swiss Royal Epigen Ultra Rescue Elixir përthithet shpejt në lëkurë, nuk bllokon poret dhe përshtatet më së miri edhe me lëkurat sensitive.

Për rezultate të një shkëlqimi afatgjatë:

-Teksa përdorni pipetën, hidhni në dorën tuaj 3-5 pika dhe masazhojeni butësisht në lëkurë, duke filluar nga nofulla dhe duke e shpërndarë në të gjithë lëkurën, duke përfshirë këtu edhe zonën rreth syve.

TIPARET KRYESORE:

ANTILEUKINE 6
, një ingredient aktiv origjinal detar, i marrë nga membrana lipide e algave kafe Laminaria Ochroleuca ka treguar se:
-Ka efekte anti rrudhë
-Ka efekt zbutës (VIVO study) & IN VITRO
-Aftësi për të ndalojë qelizat e djegura nga dielli që vijnë si pasojë e rrezeve UV
-Aftësi për të mbrojtur dhe forcuar balancën e hidro-lipideve të lëkurës
-Thekson aftësitë e tii në hidratim dhe efektin e fuqishëm anti rrudhë.

VITAMINË C LIPO VC-IP
- gjenerata e re shumë e qëndrueshme dhe e përqëndruar e Vitaminës C- Ascorbyl Tetraisopalmitate- 1%
-Përthithje superiore perkutane
-Ndalon aktivitetin inerqelizor Tirosinaza dhe melanogjeneza
-Mbron nga rrezet UV dhe është anti stres
-Parandolon oksidimin e lipideve dhe foto-plakjen (anti-oksidant)
-Përmban sintezë kolagjeni dhe mbrojtje kolagjeni (anti-rrudhë)

SWISS ROYAL EPIGEN P5
- është një Peptid (Fitues çmimesh) i përbërë nga 5 amino acide, të bazuara në shkencën epigjenike të Royal Jelly.
Provuar klinikisht se stimulon rinovimin, rigjenerimin, rritjen e butësisë dhe uniformitetin e tonalitetit dhe teksturës së lëkurës.

COLLOIDAL GOLD-
ndihmon në neutralizimin e radikaleve të lira duke forcuar mbrojten e lëkurës ndaj agresorëve ambiental. I jep qelizave energji dhe ndihmon në mbrojtjen e lëkurave sensitive nga mikro-dëmtimet.

SWISS PLANT STEM CELLS-
një përzjerje e fuqishme e Swiss Bio Plant Stem Cells, Trendafilit Alpin dhe Edelweiss- përzjerë me shumë kujdes për të përmirësuar prodhimin e komponentëve të matricës ekstraqelizore, si elastina, kolagjeni.
Kështu promovojmë rigjenerimin e lëkurës dhe rrisim elasticitetin.

Customer Reviews

I've tried countless skincare products over the years, but Age-Stop Switzerland's products have truly transformed my skin. The cleanser leaves my face feeling refreshed, and the face cream is like a luxurious treat for my skin every day. The eye cream has worked wonders on my dark circles too. I'm so glad I discovered these products – they've become an essential part of my skincare routine."

Geneva, Switzerland

Isabella Müller

"As someone who's always been skeptical of skincare claims, Age-Stop Switzerland's products blew me away. The masks are a spa-like experience at home, and the creams feel incredibly indulgent. My skin's texture and tone have noticeably improved since I started using these products. It's hard to believe I'm not using professional spa treatments. Thank you for bringing this level of luxury to my daily routine!"

Zurich, Switzerland

Emilia Fischer

"I've struggled with sensitive skin for years, but Age-Stop Switzerland's skincare line has been a game-changer. The cleanser is gentle yet effective, and the face cream doesn't irritate my skin at all. These products feel like they've been tailored just for me. Finally, I've found skincare that pampers and cares for my skin in the best possible way."

Lucerne, Switzerland

Sophia Schneider

"As a guy who's never been into skincare, I was hesitant to try Age-Stop Switzerland's products. But after using the skincare products at the recommendation of my wife, I'm a convert. The results are undeniable – my skin feels hydrated, and even my colleagues noticed the difference. I appreciate the simplicity of the routine and the noticeable effects. This is the kind of self-care every man should indulge in."

Bern, Switzerland

Lukas Meier