TRAJTIM ANTI-PIGMENTIM

CHF 164.00 CHF 205.00

Përshkrimi

FOUNDER‘S FAVORITE DUO

Trajtim i thellë anti hiperpigmentim

Venom Therapy Concentrate + Swiss Timeless Peel Mask

Trajtimi perfekt për shkëlqim të menjëhershëm, efekt depigmentues, rafinues dhe detoksifikues.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)